Cartofii se spala si se fierb in coaja,apoi se curata si se taie in felii.Fasolea verde se curata si se fierbe,pestele se curata de capete si de cozi,se spala apoi se taie bucatele.Rosiile,curatate de partea verde,se taie rondele.Ceapa se curata se spala si se taie pestisori.Ardeiul gras,curatat de cotor si seminte se taie fideluta.Toate acestea ,impreuna cu maslinele,se amesteca usor intr-un caston adanc,cu grija sa nu se sfarame,adaugand ulei ,otet,sare si piper dupa preferinte.Se lasa la rece timp de o ora sa se patrunda bine,dar nu mai mult de 5 ore
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise