Salata orientala

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -10 cartofi potriviti
  • -3 morcovi maricei
  • -6 oua
  • -3 cepe de apa potrivite
  • -300 g masline
  • -maioneza
  • -otet

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si apoi cat sunt calduti se curata de coaja. Se curata morcovii si se pun la fiert. Se pun la fiert si ouale 15 minute, dupa care se pun in apa rece si se decojesc. Intr-un castron mai mare se dau cartofii prin razatoarea cu gauri mari, apoi tot prin razatoarea cu gauri mari se dau si morcovii si ouale. Se curata ceapa de apa si sa toaca marunt, se pune intr-un castronel si se freaca cu sare si otet dupa care se rastoarna in castronul mare. Se pun maslinele si maioneza ( dupa gustul fiecaruia) si se amesteca. Se drege cu otet dupa gustul fiecaruia.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise