salata NEO GEO

Timp pregatire
23 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cirese
  • 1/2 kg pepeni galbeni
  • 10 prune
  • 1 conserve de ananas
  • 1 conserva de sardine in sos tomate
  • 1 lamaie
  • 2 cepe rosii
  • piper negru boabe
  • rosemarin dupa gust
  • 1/2 l vin alb, se recomanda Cotnari demidulce
  • 1 tub frisca

Mod de preparare

se taie pepenii galbeni feli medi, prunele se curata de samburi si se feliaza mediu, se adauga ananasul feliat peste ceapa pestisor calita.Intre timp sardina de peste se amesteca cu vinul si se lasa la rece timp de 15 min.intr-un bol mare se amesteca toate ingrendientele noastre se agauga piperul si frisca

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise