Salata mediteraneeana cu sardine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • frunze de salata
  • masline negre, taiate grosier
  • 1 lingura de capere,scurse
  • 2 conserve de sardine in sos tomat,scurse(sosul se pastreaza)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • optional,samburi de rodie

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se impart frunzele de salata in 4 farfurii,apoi se adauga maslinele si caperele.Se rup in bucati mai mari sardinele si se pun in salata.

Se amesteca sosul de tomate cu uleiul si otetul,apoi se presara peste salata.

Pentru mai multa culoare si gust imprastiati samburi de rodie!

! Puteti sa puneti salata intre doua felii de bagheta,pentru un pranz gustos.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise