SALATĂ À LA RUSSE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cartofi - 1,800 kg
  • Morcovi - 0,075 kg
  • Pătrunjel verde - 0,050 kg
  • Piper măcinat - 0,002 kg
  • Muștar - 0,075 kg
  • Mazăre conservată - 0,0400 kg
  • Sare - 0,010 kg

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.

Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.

Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.

Se serveste rece.

POFTA BUNA!

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise