Se spala bine legumele si se usuca.Se taie ridichiile si castravetii in rondele,ceapa se taie dupa plac,cubulete sau julien,branza se taie in cuburi sau se framanta.Salata o taiem fasii si rosiile i felii sau cuburi,dupa plac.Se amesteca bine toate ingredientele,se adauga sare,apoi otetul balsamic,si uleiul de masline.Atentie cu sarea,pt ca feta este o branza sarata,tip telemea,deci adaugati mai putina sare decat de obicei.Daca doriti,se poate prepara aceasta salata,fara a fi condimentata.Cand se serveste,se aduce castronul de salata necondimentata pe masa,uleiul de masline ,sarea si otetul balsamic,si fiecare isi aseaza salata in farfurie cat doreste,si si-o condimenteaza singur,dupa plac.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise