Salata germana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr varza rosie,
  • 500 gr varza alba,
  • o ceapa,
  • o radacina de hrean,
  • 6 linguri de ulei,
  • o cana de otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Varza rosie se taie sferturi, se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se taie fideluta si se pune intr-un vas acoperindu-se cu otetul. Se lasa asa timp de vreo doua ore. La fel se curata si se taie varza alba, numai ca ea se caleste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, lasandu-se pana cand se inmoaie, dar fara sa se coloreze. Se scurge varza rosie de otet si se amesteca, intr-un castron adanc, cu cea alba si cu ceapa, adaugand hrean ras, ulei, sare si piper.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise