Carnea de curcan face parte din categoria celor recomandate pentru dietele sarace in grasimi, dar si pentru ca reprezinta o sursa buna de proteine.
Daca fierbem carnea si aruncam pielea, obtinem o carne perfecta pentru cei care tin diverse regimuri alimentare sau vor pur si simplu sa manance dietetic.
Curatam carnea fiarta de pe oase si o tocam marunt. Pielea nu o vom folosi. Tocam si legumele fierte, gogosarul si castravetii murati, apoi le amestecam pe toate intr-un bol, asezonand cu sare si piper dupa gust.
Intr-un bol amestecam maioneza cu iaurt si zeama de lamaie, apoi punem jumatate din compozitie in bolul cu legume. Amestecam pana se omogenizeaza. Gustam si adaugam daca este nevoie sare, piper sau chiar mai multe muraturi.
Punem salata in vas, o acoperim cu restul de maioneza si decoram dupa cum avem imaginatie. Lasam salata la rece minim doua ore inainte sa o servim.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Diva in bucatarie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise