Carnea se spala,se sterge,se taie in felii mai mici si se pune la fiert in apa rece cu sare...Dupa ce se ia toata spuma formata se adauga cartofii taiati in felii si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intre timp se curata ceapa,se spala ,se taie marunt sau julien,iar castraveciorii se toaca cubulete mici.
Dupa ce au fiert carnea si cartofii, se lasa putin la racit,apoi se toaca marunt si se adauga peste ceapa si castraveciori.Se amesteca cu maioneza dupa gust si se potriveste de sare si condimente.
Se aseaza pe platou,se decoreaza si se serveste rece .
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise