Salata de vinete prajite

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete medii 3-4 cepe verzi capatana de usturoi un ardei rosu un ardei verde 3-4 linguri cu faina 100 g branza (telemea sau feta) ulei sare piper

Mod de preparare

Vinetele se spala, se taie rondele, se presara cu putina sare si se lasa sa se scurga de zeama. Intre timp, se curata usturoiul, se spala ardeii si ceapa verde si se taie ceapa in fasii lungi si subtiri, ardeii, in forma de semiluna si usturoiul, in bucatele mici. Dupa ce vinetele si-au lasat sucul, se zvanta cu un prosop curat, se sareaza, se pipereaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise