Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.
Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.
Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare care ii dau un gust deosebit si cateva mere parfumate,date pe razatoare.
Pun in fiecare borcan o crenguta de cimbru si una de marar.
O pun (indes) in borcane. E bine sa nu mai complectati cu apa ci numai cu zeama pe care o lasa salata.
Daca totusi trebuie, complectati spatiul ramas cu ulei de masline ar fi bun, pentru ca atunci salata e chiar gata.
Apoi pun borcanele la fiert cam 30 de minute din momentul in care apa fierbe in cratita.
Le scot apoi si le pun in paturi pana ce borcanele se racesc complect.
Nu uitati ca nimic nu e cantarit, dar faceti-o un pic mai picanta decat in mod obisnuit.
Iarna, cand scoateti din borcan, ceea ce ramane, se indeasa la loc si se tine in frigider.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise