1. Fierbi oul tare, apoi il racesti, il cureti si il tai in felii.
2. Cureti morcovul, telina, ceapa si marul. Speli toate legumele si verdeata. Tai varza fideluta, ceapa si castravetii in rondele groase, rosiile in felii, iar mararul marunt. Presari varza cu putina sare si o freci. Dai pe razatoarea mare cascavalul, telina si marul.
3. Amesteci toate ingredientele vegetale intr-un castron mare, potrivind de sare si adaugand otetul si uleiul.
4. Rastorni salata intr-un bol. Presari deasupra cascavalul si decorezi cu feliile de ou fiert si ramurele de marar. O servesti imediat sau dupa ce ai pastrat-o acoperita la frigider, pentru cateva ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise