Spala bine cartofii si taie-i in felii mai groase.Daca ai ales unii mai mititei, lasa-i intregi.
Condimenteaza-i cu putina sare si piper si rumeneste-i in ulei incins.
Dupa ce s-au racorit, amesteca-i intr-un castron impreuna cu ridichile si castravetii taiati rondele subtiri.Presara deasupra mararul tocat si alunele prajite.
Separarat, taie ceapa marunt si amestec-o usor cu 4 linguri cu ulei.Adauga chefirul, mustarul, otetul si sare si piper dupa gust.
Serveste salata de cartofi cu dressing-ul astfel obtinut.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise