Tonul se scurge de apa si se pune intr-un bol.
Porumbul din conserva sau congelat se da o fiertura in apa cu sare si se scurge bine si se adauga peste ton.
Castravetii se taie cubulete mici ca la salata beof,si se adauga in bol.Se pune 2 linguri de maioneza se sareaza se pipareaza si se amesteca usor ca maioneza sa cuprinda toata salata.Se lasa 2-3 ore la rece dupa care se serveste ornata cu masline si ardei murati taiati fasii.Cine nu doreste maioneza poate adauga putin ulei la salata si iese deasemeni gustoasa.Este bine de consumat repede caci lasa apa.
Este foarte gustoasa pe bruschete de piine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise