Salata de ton cu sos Pesto

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton - (170 g)
  • 1/4 cana sos Pesto
  • 6 rosii deshidratate in ulei de masline, scurse si taiate cubulete
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Puneti intr-un bol tonul, sosul Pesto, rosiile maruntite, maioneza si parmezanul, amestecati usor, acoperiti si dati la frigider pana la servire.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise