- Fasolea se taie in bucatele potrivite pentru servit, se pune la fiert in apa fierbinte cu un praf sare si cand s-a inmuiat se scurge de apa si se pune in salatiera sa se raceasca.
- Tonul se scurge bine de ulei si se framanta cu furculita si se pune peste fasole. Se adauga ceapa de apa taiata Juliene.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, frunzele de patrunjel verde tocat marunt, otetul balsamic alb, sare, piper negru praf dupa gust.
Se orneaza cu frunze de busuioc verde si se serveste dupa dorinta.
Se adauga un pic de suflet.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise