Spalati si curatati telina si merele, taiati-le julien si puneti-le in apa rece amestecata cu sucul de la 1 lamaie, pentru a nu se innegri.
Intre timp, pregatiti o maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar si ulei. Fierbeti pieptul de pui in apa cu un praf de sare, timp de 15-20 minute(daca nu ajunge timpul puteti folosi piept de pui afumat si fiert gata din comert), si apoi taiati-l tot julien. Stoarceti telina si merele si amestecati-le cu maioneza si pieptul de pui.
Potriviti de sare si piper si serviti cu salata verde si felii de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise