Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca , apoi o taiem cubulete.
Punem si morcovii curatati sa fiarba, apoi ii lasam sa se raceasca si ii taiem cubulete.
Castravetii si merele le taiem cubulete si pe ele.
Ouale le punem la fiert in apa cu putin otetm sa nu le crape coaja. Dupa ce s-au fiert , le lasam un minut in apa rece, apoi le curatam sub apa, pentru ca se curata mai usor.Dupa ce s-au racit, punem un galbenus deoparte si celelalte le taiem cubulete.
Din galbenusul ramas , pe care il zdrobim cu furculita , apoi il amestecam cu mustarul si putina sare, facem o maioneza , adaugand putin cate putin iaurt degresat.
Amestecam apoi toate ingredientele , potrivim gustul de sare si aranjam salata intr-un blo din care va fi servita .
Ornam salata dupa preferinta.
Sa aveti pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/salata-de-telina-cu-maioneza-din-iaurt.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise