Telina se curata si se freaca cu suc de lamaie, ca sa nu se innegreasca.Apoi se taie in felii subtiri,apoi in bastonase ca si betele de chibrit.Se sareaza si se lasa sa stea 3 ore, apoi se stoarce.Daca nu avem atata timp la dispozitie, atunci se fierbe telina in apa sarata cu zeama de lamaie 2 minute, se lasa sa se scurga si sa se raceasca.Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza si se incorporeaza in compozitie telina.Se adauga mar taiat betisoare si curatat de coaja.Se serveste pe foi de salata ,ornata cu samburi de nuca si felii de ou fiert.
Este o salata deosebit de gustoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise