Salata de sparanghel in aspic

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 grame de sparanghel
  • - maioneza
  • - smantana
  • - sare
  • - gelatina.
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul in apa cu sare, si cand este fiert se lasa se scurga.Adaugam 2 linguri de maioneza, 3-4 linguri de smantana, sare, knorr dressing mediteranean si amestecam.

Gelatina o amestecam cu putina apa in care a fiert sparanghelul si o punem pe foc cca 2 minute.O lasam sa se raceasca putin si o turnam peste sparanhel.Introducem bolul la frigider timp de o ora, o ora si jumatate.Este gata cand gelatina s-a intarit.Pofta buna.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise