Salata de sparanghel alb cu sunca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g sparanghel,
  • 1 ceapa,
  • 250g fasole verde,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • 200g sunca.

Mod de preparare

Sparanghelul se curata, se taie partile lemnoase si se fierbe in apa cu sare si zahar 5 minute. Cand s-a racit se taie bucati mai mici. Ceapa se taie cuburi. Fasolea se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita si se minte si se taie cuburi. Din cuburile de rosii, ulei, otet, ceapa, sare si piper se pregateste un sos marinat.

Sparanghelul si fasolea se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Se decoreaza cu felii subtiri de sunca .

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise