Salata de sparanghel a la Tradaro

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 300 g sparanghel
  • * 50 g smantana
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 10 masline
  • * 3 linguri apa
  • * 2 linguri patrunjel verde
  • * 2 fire de ceapa verde
  • * sare
  • * piper

Mod de preparare

- Sparanghelul se curata, se spala bine, se taie bucatele potrivite si se pune la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce bucatelele de sparanghel au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se pun in salatiera.

- Maslinele se curata de samburi si se taie marunt. La fel si ceapa verde se toaca marunt si se pune peste sparanghel.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Se pune smantana diluata cu otetul balsamic, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Este bine ca aceasta salata sa se serveaca imediat.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise