-Se spală foarte bine spanacul, rucola, roșiile și se curăță sfecla.
-O parte din frunzele de spanac se așează întregi în farfuria/ platoul de servit, formând un ”pat”, iar pe margine se aranjează alternativ roșiile cherry tăiate în jumătate și brânza tăiată cubulețe.
-În centrul farfuriei/platoului se pun frunzele de rucola și restul de spanac, pe care le rupem cu mâna, după preferință, dacă dorim. Peste salata de rucola și spanac se așează sfecla roșie rasă pe răzătoarea mare și caperele.
-Salata de verdețuri orânduită frumos pe farfurie se stropește din belșug cu dressing-ul (sosul).
-Separat se prepară dressing-ul, amestecând toate ingredientele (siropul/mierea, sosul de soia, oțetul balsamic, piperul), iar când acestea s-au omogenizat se toarnă încet și uleiul uniformizând bine și potrivind sosul după gustul fiecăruia.
-Se servește după pofta inimii, amestecând doar salata. Se poate decora cu frunze proaspete de pătrunjel.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise