1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati ceapa felii subtiri, iar branza de capra taiat-o cubulete.
2. Incingeti o tigaie foarte bine apoi rumeniti semintele de pin, pana devin aurii. Nu le lasati foarte mult pentru a nu se arde. Amestecati toate ingredientele.
3. Aveti doua optiuni in a prepara dressing-ul: fie amestecati ingredientele mentionate de mine, fie, daca timpul va permite, incercati aceasta reteta: amestecati 10 zmeurici cu un sfert de cana de otet alb, un sfert de cana de sirop de artar, o lingura de mustar Dijon, 1 lingura tarhon uscat, un sfert lingurita de sare si un sfert de cana de ulei de masline. Dati ingredientele prin blender si adaugati in salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise