Salata de somon cu paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 415 g somon la conserva scurs si maruntit cu o furculita
  • 350 g paste in forma de scoica
  • 75 g frunze de spanac tanar
  • 3 cepe verzi taiate subtire
  • 250 g rosii cherry taiate pe jumatate
  • pentru dressing:
  • 1/2 cana iaurt (gras)
  • 1/2 cana maioneza light
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri marar tocat foarte fin
  • 2 linguri capere la borcan scurse si maruntite
  • sare si piper macinat

Mod de preparare

Gatiti pastele intr-un vas mare de apa, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le, dati-le sub jet de apa rece si transferati-le intr-un bol mare.

Adaugati in bol ceapa verde, somonul, rosiile cherry si frunzele de spanac.

Faceti dressingul de iaurt combinand ingredientele: maioneza, sucul de lamaie, mararul tocat si caperele intr-un vas, asezonati cu sare si piper.

Turnati dressingul peste paste si legume, amestecati usor si serviti.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise