Boabele de soia se aleg,se spala in mai multe ape,apoi se pun la fiert.cantitatea de apa trebuie sa fie dubla fata de boabele de soia.de regula,boabele de soia fierb cam in 20 de minute,dar timpul de fierbere poate varia in functie de mai multi factori.important este sa se urmaresca fierbere pentru ca boabele sa fie bine fierte fara a se sfarama.
Ceapa se toaca foarte marunt.Se adauga otetul,zaharul,sosul de soia si se lasa la macerat cam 20 de minute.Cu uleiul si mustarul pregatim un sos.Adaugam apoi menta taiata marunt,tarhonul,si boabele de mustar oparite cam un minut.
Scurgem si apoi lasam boabele de soia sa se raceasca.Se adauga sosul peste ele si se amesteca cu grija.Poate fi servita fie ca aperitiv, fie ca fel de mancare de sine statator.Se orneaza doar cu o crenguta de cimbru verde,salata fiind deosebit de aspectuasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise