Salata de sfecla rosie si portocale.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla fiarta, 10 portocale, patrunjel o legatura,
  • pt sos: 6 portocale, 2 lingurite de boabe de chimen, 2 lingurite mustar tare, 2 linguri de otet, 3 linguri ulei, delekat, piper.

Mod de preparare

Curatati sfecla si taiati-o in felii subtiri. Se storc cele 6 portocale, se amesteca sucul cu otetul cu uleiul cu mustar si chimen cu delikatul si piperul, se lasa la macerat 1 ora. Apoi se pune sfecla in castroane cu felii de portocale langa.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise