Salata de sfecla rosie si mar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii coapte
  • 2 mere
  • 1 morcov
  • 150 gr branza proaspata(fara sare)
  • 1 lamaie
  • ceapa
  • boabe de porumb
  • salata verde
  • nuca fiarta
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata sfecla rosie si se taie cubulete

Se adauga merele curatate si taiate felii subtiri

Morcovul se curata si se rade pe razatoarea mare peste acestea.Se adauga ceapa taiata in felii, branza taiata cubulete mici,se adauga frunzele de salata verde rupte in dimensiuni mari,boabele de porumb si nuca fiarta.

Se pune zeama de lamaie sare si ulei dupa gust

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise