Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari.
Cartofii ii curatam si ii taiem marunt , cubulete.
Facem maioneza din galbenusul crud cu o lingurita de mustar si ulei adaugat putin cate putin.
Cateii de usturoi curatati ii dam prin presa de usturoi.
Desfacem conserva de fasole boabe fiarta si rasturnam zeama de pe ei.
Din maioneza amestecata cu iaurt, usturoi, sare si piper facem un sos pe care il rasturna peste legumele aflate in bol.Amestecam bine pina se omogenizeaza toate.
Gustam si potrivim gustul de sare, piper.Daca este cazul putem adauga putina zeama de lamaie.
Ornam salata cu boabe de porumb, masline taiate si frunze de patrunjel.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/01/salata-de-sfecla-rosie-aperitiv.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise