Salata de sfecla rosie

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2-3 sfecle rosii mari
  • -hrean
  • -ulei
  • -otet
  • -sare

Mod de preparare

Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2 - 2 si 1/2 ore, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari. Cand am terminat-o de ras o amestecam cu hrean ras pe razatoarea cu gauri mici, punem ulei, otet si sare dupa gust. O folosim ca garnitura la friptura de pui, porc, vita. Se poate pune in borcane de 800g si tine la frigider si 2 saptamani.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise