1.Pestele se taie fasii,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se stropesc fasiile cu zeama de lamaie si se lasa la rece 10',dupa care se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura excesul de grasime.
2.Tulpinile de telina,morcovii si gulia se taie "betisoare" si se fierb "al dente". Mazarea se fierbe separat.
3.Din mustar ,zahar,otet, vin ,ulei,sare si piper se prepara un sos. Se amesteca sosul cu legumele fierte.
4.Pestele prajit si legumele se aseaza pe un platou acoperit cu frunze de salata. Se orneaza cu felii de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise