1-se scurge mozzarella si se taie in rondele subtiri.Se spala rosiile, li se scoate cotorul si se taie felii.
2- se spala busuiocul, cimbrisorul si salvia si se usuca.Se pastreaza cate un pic din fiecare pentru decor.Se indeparteaza frunzele de pe tulpina si se pun in recipiente mici, separate.
3- se aseaza feliile de rosii si mozzarella alternant, pe un platou incapator, astfel incat sa se acopere pe jumatate.Se decoreaza cu verdeturile pastrate.
4-se amesteca otetul balsamic cu sarea si piperul, iar dupa ce s-a dizolvat sarea se adauga treptat si uleiul.
5- se toarna sosul peste rosii si mozzarella.Verdeturile condimentare se servesc separat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise