Cartofii se lasa in coaja, se freaca bine cu o perie, se clatesc, apoi se taie in doua. Se unge o tava cu untdelemn si se aseaza cartofii cu partea taiata in jos. Se stropesc cu doua linguri de untdelemn. Se coc in cuptor circa 15 minute.
Se spala rosiile si se taie in patru, dupa ce li se taie capacul coditei. Uleiul ramas se amesteca cu sucul de mere, otetul aromat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul.
Se clatesc verdeturile, se zvanta si se toaca marunt. Se sareaza si se pipereaza cartofii. Se amesteca cu grija rosiile, cartofii, verdeturile si sosul. Frisca lichida se sareaza putin si se toarna peste rosii inainte de a fi servite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise