Salata de ridichi de luna cu oua si ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 legaturi ridichi de luna
  • 4-6 fire ceapa verde
  • 3-4 oua
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 legaturi marar
  • sare

Mod de preparare

Ridichile de luna se curata, se spala cu apa rece si se taie felioare rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, impreuna cu cozile verzi. Mararul se spala se curata si se toaca marunt. Ouale se fierb tare si, cind se racesc, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Se pun in salatiera ridichile, ceapa, mararul si ouale, se amesteca bine cu uleiul si numai inainte de a se servi se sareaza, caci sarea inmoaie ridichile. Nu trebuie sa se dea atentie faptului ca la amestecare ouale se sfarma; cine doreste poate chiar de la inceput sa taie ouale marunt.

Se serveste imediat

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise