Salata de ridichi cu oua ramase de la Pasti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ouă(rămase de la Paști)
  • 5 ridichi roșii
  • 4 fire ceapă verde
  • 140 ml smântână
  • sare, piper după gust
  • 1/2 legătură mărar verde(dacă vă place)

Mod de preparare

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji.

Curățăm și spălăm ridichile și ceapa verde(ștergem ceapa de apă).

Feliem mărunt ouăle, ceapa și ridichile.

Amestecăm toate ingredientele, sărăm, piperă după gust și salata e gata.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise