Salata de ridichi cu oua ramase de la Pasti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de ridichi cu oua ramase de la Pasti

Ingrediente

  • 4 ouă(rămase de la Paști)
  • 5 ridichi roșii
  • 4 fire ceapă verde
  • 140 ml smântână
  • sare, piper după gust
  • 1/2 legătură mărar verde(dacă vă place)

Mod de preparare

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji.

Curățăm și spălăm ridichile și ceapa verde(ștergem ceapa de apă).

Feliem mărunt ouăle, ceapa și ridichile.

Amestecăm toate ingredientele, sărăm, piperă după gust și salata e gata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise