Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Oule se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie.
Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise