Salata de raci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Raci
  • ciuperci
  • ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Cozile de raci fierte se curata, se pun intr-un castron. Ciupercile, curatate, spalate, se taie felii si se pun la fiert inabusit in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se racesc si se adauga la raci. Se codimenteaza cu piper, sare si otet, se presara cu verdeata tocata marunt, se adauga uleiul si se amesteca usor.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise