Se curata, spala si se pun la fiert morcovii si cartofii, se lasa la foc mediu, apoi se-ncearca legumele daca s-au fiert, dupa care se iau de pe foc si se arunca apa in care au fiert, completandu-se cu apa rece si se lasa pentru 5 minute. Separat se pune la fiert si pieptul de pui. Se ia un vas de Jena in care se vor aseza randuri legumele, puiul si pestele. Puiul sipestele se taie tot in cubulete.
Se trece la tocarea legumelor cubulete trecand la aranjare in randuri dupa cum urmeaza:1 strat de cartofi
1 strat de peste
1 strat de sfecla
1 strat de pui
1 strat de morcovi
fiecare strat se sareaza si pipereaza nu in exces, separat intr-un caston se amesteca smantana si maioneza se stoarce si lamaia, se sareaza, pipereaza si se adauga intr-un strat subtire peste legume. Se curata sfecla proaspata si se taie in felii(sau bastonase) foarte subtiri si se trece la decorare. Eu am prezentat o floare iar in mijlocul ei am pus o felita subtire de ceapa verde, se poate executa decorul cu orice idee aveti.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise