Salata de pui cu sos alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina telina
  • 1 conserva anghinare
  • 1 piept de pui prajit
  • 150 g sunca
  • coriandru
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri iaurt cremos
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 lingurita mustar
  • 20 g trufe (borcan)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se scurge telina si anghinarea si se taie felii, pieptul de pui si sunca se taie felii inguste;

Se spala coriandrul, se rup frunzulitele si se toaca, se pastreaza si pentru ornat;

Se amesteca maioneza cu iaurtul, smantana, sarea, piperul, mustarul si zeama de la trufe, se adauga la sfarsit coriandrul;

Se amesteca telina, anghinarea, carnea si sunca si se leaga cu compozitia de mai sus, se aranjeaza intr-un castron;

Se taie trufele felii si se orneaza salata cu ele si cu frunzulite de coriandru.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise