Fierbi carnea in apa cu sare,iar separat fierbi fasolea verde si si morcovi curatatii. Pui si 1 ou sa fiarba si cand e gata freci galbenusul fiert si racit cu cel crud. Adaugi uleiul putin cate putin,un praf de sare si de piper si amesteci pana obtii o maioneza. O subtiezi cu nustar si sare de lamaie si dai maioneza la rece. Dupa ce au fiert legumele si carnea,le scurgi de zeama,tai carnea si fasolea bucati,iar morcovii rondele. Le amesteci cu boabele de porumb scurse de zeama cu maioneza si mai adaugi sare si piper daca mai este nevoie. Salata e foarte buna dupa ce ai tinut-o la frigider jumatatae de ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise