Pieptul de pui se spala,se curata,se pune la fiert in apa cu sare,avand grija sa il spumuim din cand in cand;
Spanacul se curata si se spala frunza cu frunza, foarte bine,se indeparteaza nervurile si se taie fideluta;
Rosiile si castravetii se spala si se taie felii(daca preferati castravetii ii puteti curata de coaja,pentru cei cu probleme gastrice), ceapa se toaca si toate ingredientele se amesteca cu spanacul;
Dupa ce a fiert si racit pieptul de pui se dezoseaza,se taie/rupe bucati mici si se adauga peste legume;
Ouale se taie felii si telemeaua se rade prin razatoarea mare si se adauga peste legume;
Separat se face un dresing din sare,ulei masline,otet mere,marar sau patrunjel care se toarna peste salata inainte de a o servi.
Sfat: zeama in care a fiert pieptul de pui poate fi folosita la alte preparate(supa,pilaf,etc).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise