Salata de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 80 gr masline negre
  • 80 gr porumb din conserva
  • o salata verde mare
  • sare si piper dupa gust. Pentru maioneza: un galbenus crud
  • un galbenus fiert
  • zeama de la o lamaie mica
  • sare
  • 80 ml ulei
  • o lingurita apa rece.

Mod de preparare

Mai intai prepari maioneza: galbenusul fiert il treci printr-o sita fina, il amesteci cu cel crud, pui un praf de sare si alternativ, ulei, zeama de lamaie si apa. Trebuie sa iasa o maioneza mai acrisoara si fluida.

Pieptul de pui il tai felii subtiri si le prajesti usor, fara ulei intr-o tigaie antiaderenta. Tai feliile de carne in suvite subtiri. Salata verde o speli bine o lasi la scurs si o tai suvite mai groase. Pui la scurs porumbul din conserva. Amesteci maslinele, porumbul, pieptul de pui, salata (la sfarsit) si maioneza sare si piper daca mai e nevoie. O prepari neaparat putin inainte de a o aduce la masa.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise