Mai intai prepari maioneza: galbenusul fiert il treci printr-o sita fina, il amesteci cu cel crud, pui un praf de sare si alternativ, ulei, zeama de lamaie si apa. Trebuie sa iasa o maioneza mai acrisoara si fluida.
Pieptul de pui il tai felii subtiri si le prajesti usor, fara ulei intr-o tigaie antiaderenta. Tai feliile de carne in suvite subtiri. Salata verde o speli bine o lasi la scurs si o tai suvite mai groase. Pui la scurs porumbul din conserva. Amesteci maslinele, porumbul, pieptul de pui, salata (la sfarsit) si maioneza sare si piper daca mai e nevoie. O prepari neaparat putin inainte de a o aduce la masa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise