1. Se incalzeste cuptorul in prealabil la 230°C. Într-un castronel, se amesteca boiaua iute si oregano. Se scoate 1 lingurita din amestec si se pune deoparte. Cu restul de amestec se freaca puiul.
2. Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita din amestecul de condimente pus deoparte, uleiul de masline, 1 lingura de suc de lamâie verde si 1/4 lingurita sare. Se moaie feliile de tortilla in amestecul cu boia. Se scot apoi pe hârtie de copt si se coc 5 minute sau pâna devin crocante. Se scot feliile de tortilla din cuptor si se incalzeste in prealabil gratarul.
3. Se frige puiul la 15 cm de flacara, 4 minute pe fiecare parte sau pâna este gata. Când se raceste suficient se taie În bucati de o Înghititura.
4. Între timp, Într-un castron mare, se amesteca restul de 4 linguri de suc de lamâie verde, 1/4 lingurita de sare, maioneza si mustarul. Se adauga puiul, nasturelul, pepene le galben, rosiile si ceapa. Se serveste cu felii de tortilla deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise