Se spala cartofii si se fierb 15 minute in apa cu sare. Se curata prazul, se indeparteaza partile de culoare verde inchis si se taie fasii late de 2 cm. Ceapa curatata se taie marunt, iar sunca de Praga, cubulete. Se spala mararul, se zvanta si se toaca. Se prajesc cubuletele de sunca la foc mic, intr-o tigaie de teflon, se adauga ceapa si fasiile de praz si se lasa sa se caleasca pana ce devin sticloase. Cartofii se scurg, se lasa putin sa se raceasca si se curata de coaja. Cei mai mari se taie eventual in doua, iar ceilalti se lasa intregi. Se amesteca iaurtul cu laptele, se incorporeaza sarea si mararul tocat si se toarna peste cartofi. Se adauga amestecul de sunca + ceapa + praz, se lasa peste noapte sa se patrunda bine si, inainte de a servi salata, se mai gusta o data de sare si piper.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise