Salata de praz

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o legatura de praz
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • piper si sare, dupa gust
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Prazul se poate folosi la o salata, atat crud cat si fiert. Daca doriti sa fierbeti prazul: spalati bine si taiati prazulin bucati de 5 - 6 cm, apoi puneti intr-o oala cu apa fierbinte, la foc si lasati sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame.

Faceti un sos din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. Apoi adaugati sosul obtinut peste prazul scurs de apa si racorit.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise