SALATA DE PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI MASLINE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g salata verde
  • 1 ardei gras rosu,
  • 100 g ciuperci
  • 4 cepe verzi,
  • 50 g masline negre,
  • 1 ceapa, sare, piper,
  • 1 lingura bulion,
  • sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie,
  • 3 linguri ulei,
  • sos picant tabasco,
  • 2 piepti pui

Mod de preparare

Se curata si se spala salata verde. Ardeiul gras se taie fasii.

Se curata ciupercile si se taie felii.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Maslinele fara samburi se taie rondele.

Se curata si se toaca ceapa.

Se amesteca separat cu: ulei, sare, piper, bulion, coaja si sucul de lamaie.

Se condimenteaza cu sos tabasco.

Carnea se spala, se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 10-15 min.

Se scoate si se taie felii.

Salata se stropeste cu sosul preparat mai devreme si se asaza deasupra carnii.Se poate inlocui sosul preparat mai sus cu sosul knor salad dressing.,este foarte gustos.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise