Se prepara mai intai sosul ca sa se amestece aromele.Apoi indepartati oasele din pestele fiert, si maruntiti-l, nu se taie cu cutitul.Apoi se lasa la rece pestele maruntit.Ardeiul se taie cubulete, si se opareste in apa in care s-a fiert pestele cam 2-3 minute,dupa care oparim rosiile, indepartati pielita, indepartati semintele si taiati felii.Intr-un vas amestecati pestele, rosiile, ardeiul, adaugati sosul preparat inainte si putin suc de lamaie dupa gustul pe care il doriti.Se depoziteaza la rece pentru cateva ore.Inainte de a-l servi decorati salata de peste cu cateva frunze de salata si felii de ou fiert tare.Pofta buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise