Pestele se pune la fiert in apa cu sare,pentru cca 7-8 minute,avand grija sa il spumuim din cand in cand;
Dupa fierbere se scoate se lasa la racit;
Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete,se pune intr-un bol;
Ceapa verde se toaca,morcovul curatat si spalat se da prin razatoarea mare ,se toaca patrunjelul,iar jumatate din acesta,impreuna cu celelalte ingrediente,se adauga peste ardei;
Pestele se taie marunt,se adauga in bol,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano,se adauga maioneza si se amesteca usor;
Se serveste pe un platou ornat cu frunze de salata,pe margine cu felii de lamaie,deasupra punandu-se restul de patrunjel.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise