Puneti pastele in apa fiarta cu sare si fierbeti-le conform instructiunilor de pe pachet;
Scoateti-le intr-o sita, stropiti-le cu apa rece ca sa le opriti procesul de gatire si adaugati putin ulei de masline pe deasupra ca sa evitati lipirea lor;
Intr-un mojar zdrobiti busuiocul cu mugurii de pin, adaugand treptat uleiul de masline (adaugati in functie de consistenta dorita);
Taiati ceapa verde rondele;
Amestecati ceapa, stafidele si pastele intr-un bol, incoporand pesto-ul cu busuioc, semintele de susan, sarea si piperul alb;
Serviti rece !
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise