Pastele se fierb cu sare; se scurg.
Pieptul de pui se fierbe cu sare si se taie cuburi.
Legumele mexicane se pun in apa clocotita si se lasa 1 minut la fiert
Cuburile de pui si legumele se soteaza impreuna in 3 linguri de unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun legumele si puiul peste paste si se lasa la racit complet.
In timpul cat s-au racit am facut maioneza si am taiat miezul portocalelor cuburi.
Cand salata s-a racit am mai dres-o de sare si piper. Am adaugat peste salata maioneza amestecata cu iaurtul, portocalele si alunele. Am amestecat sa se omogenizeze bine. Se tine la rece
*Cuburile de portocala si alunele le adaugati cu cel mult 1 ora inainte de servire, altfel se inmoaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise